Reacties op de poll

Poll :: Piraat van de maand :: Reacties

Piratenonline
2013-01-03 21:14:49
Piratenhits,

Piratenonline is een website om de iets kleinere Internetstation meer naamsbekendheid te geven. Maar integenstelling worden er ook grotere stations genomineerd. Maar als er 1 iemand is die een aantal keer stemt (87x) met verschillende IP adressen, en al die IP adressen komen op het zelfde adres uit. Dus is dit geen zuivere koffie en daarom zijn jullie voor de eerste 3 maand uitgesloten van delname. Gr, Team Piratenonline
Piratenhits Internetradio
2013-01-03 21:00:01
Ik moet wel lachen om jullie treurige beslissing om ons uit te sluiten van deelname wegens "onsportief gedrag". Als er een website "onsportief gedrag" vertoond zijn jullie dat wel. 107 stemmen in 1 maand van de vorige poll geeft aan dat jullie normaal alleen stations met erg weinig luisteraars nomineren. De volgende keer kunnen jullie beter niet weer een goed beluisterd station nomineren want stel je voor dat er weer veel mensen gaan stemmen.. Ik ben benieuwd of jullie zo groot zijn om dit bericht te laten staan als reactie op jullie zware beschuldiging van "onspotief gedrag" aan ons adres.

Er kunnen (nog) geen reacties geplaatst worden. Dit kan als reden hebben dat de poll nog niet is geactiveerd, maar ook dat de poll reeds gesloten is.

10 populairste maand polls

  • Deze maand zijn er nog geen polls aangemaakt.

10 laatste eigen stemmen

© 2004 - 2012 Qualitysign - Qualitysign.nl